Lokalrådet har på det seneste bestyrelsesmøde besluttet at rette en henvendelse til Odder Kommune / Klima & Plan for etablering af et Borgermøde i Saksild Kulturhus før sommerferien.

Der var i bestyrelsen enighed om at borgermødet, som var arrangeret af planafdelingen, havde været en dårlig oplevelse, hvor forvaltningen havde gjort en dårlig figur og hvor formatet på alle måder havde været uden store perspektiver.

Da det var meldt ud fra kommunens side, at der nok ville blive truffet beslutning om processen for en ny strukturplan inden sommerpausen, herunder hvorvidt der skulle være høringsmulighed, er der brug for at række ud til beslutningstagerne snarest muligt for at undgå, at der bliver truffet forhastede beslutninger på et forkert grundlag.
Fra mange sider i lokalsamfundet er der samtidig udtrykt et ønske om at komme i en mere direkte dialog med lokalpolitikkerne og få lavet et rigtigt borgermøde. Det har bestyrelsen taget ad notam, og der arbejdes på at Borgermødet kan afholdes i uge 23 eller 24.
Der opdateres, så snart der er meldt en dato ud fra de respektive politikere.